Garancia, visszavétel

Amennyiben a megrendelt és kézhez kapott terméket mégsem szeretné megvásárolni, Ön az átvételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben webáruházunk a termék árát haladéktalanul, de legkésőbb a termék visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríti.

Elállási szándékát kérem jelezze nekünk ügyfélszolgálatunkon telefonon vagy írásban. Kérhet cserét vagy pénz visszatérítést. Az áru értékét visszatérítjük Önnek az áru beérkezését követő 14 napon belül vagy a megbeszéltek alapján másik terméket küldünk. A visszaküldött áru postaköltségei a vásárlót terhelik, amennyiben árucsere történik, a csereáru postaköltségeit az eladó állja. Az árut mint normál csomag küldjék vissza. A webáruházban kizárólag új, bontatlan termékek kerülnek értékesítésre .

Esetleges visszaküldésnél arra kérjük Önt, lehetőségei szerint próbálja meg: az eredeti csomagolásnak megfelelőre visszaállítani a terméket, valamint kérjük a számla eredeti példányát is mellékelje. Kérjük az árut utánvét mentesen adja fel részünkre, a pénzvisszafizetés utalással történik. Az utaláshoz kérem a visszaküldésnél mellékeljen részünkre egy számlaszámot is . Amennyiben a terméken látható fizikai sérülés van (törés, beázás, égés vagy olvadás) vagy egyéb nem szervizünk által végzett külső módosítás, úgy a garancia érvényét veszti.

Webáruházunk minden termékére terméktípusoktól függően eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. A szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Webáruházunk általánosságban a komplett kapunyitó szettekre a törvényileg előírt garancia időtartamnál minden esetben  magasabb időtartamot ad. Ezt a termék adatlapján tudja megtekinteni.

Garancia érvényesítése már felszerelt kapunyitók esetében: Természetesen a már felszerelt, üzembe helyezett kapunyitókra is ugyanúgy vállalunk garanciát. Mielőtt bármit tesz, kérem keressen fel minket a megadott telefonszámaink egyikén, a hibák döntő többsége azonnal orvosolható, könnyen. Ha kollégánk nem tud segíteni a megoldásban akkor azt kérjük, ha teheti küldjön egy képet a felszerelt szettről a megadott ügyfélszolgálati email címre, amely tartalmazza telefonszámát és a számla sorszámát.