Szervíz

Kapu szerviz

A Kaputechnika Miskolc célja hibabejelentést követően a lehető legrövidebb időn belül kiszállni a helyszínre, hogy a kapu szerviz mielőbb megkezdődhessen. A non-stop hibabejelentés, azonnali reagálás, a folyamatos alkatrészellátás a biztosítéka annak, hogy szakembereink a lehető leghamarabb kiérjenek a helyszínre, a hibaelhárítás pedig mielőbb megkezdődhessen.

Kapu karbantartás

A használatból eredő meghibásodások hatékony elkerülése céljából ajánljuk megelőző kapukarbantartási szolgáltatásunkat. A karbantartás hiánya miatt romolhat a kapuk állapota, ami baleset forrása lehet. A rendszeres karbantartás során megelőzhető az elektromos, valamint mechanikus hibák kialakulása a kapuk esetén, elkerülhetők a kopásokból eredő problémák. Karbantartási szolgáltatásunkban egyénre szabott szerviz-csomagokat ajánlunk. A Kaputechnika Miskolc technikus szakemberei felmérése alapján teszünk javaslatot, hogy milyen gyakorisággal végeztessék el a karbantartásokat. Figyelembe vesszük az eszközök állapotát, valamint a használat gyakoriságát.

​A Kaputechnika Miskolc saját vállalatirányítási rendszerben követi végig és rögzíti a kaputechnikai javításokat a bejelentéstől egészen a munka lezárásáig. Ez megkönnyíti a helyszíni felmérést és lerövidíti a javítás folyamatát. Pontosan ezen ügyfélközpontú szemlélet miatt ragaszkodnak hozzánk régi ügyfeleink és választanak minket új partnereink.

Kérje segítségünket: +36 20 521 6564 vagy kaputechnikamiskolc@gmail.com