,

KUBE modul


KEY KUBE modul interfész a 14A vezérlő vezeték nélküli programozó modul, melynek segítségével egy vagy több okostelefonnal nyithatja-zárhatja kapuját, valamint fényrendszerét is vezérelheti!

24 500 Ft

Összehasonlítom

A végfelhasználók számára biztosított felület, amelyen keresztül vezérlik a kaput és az éjszakai fényeket egy vagy több okostelefonon keresztül.

Hogyan működik?

A Végfelhasználók esetében

Miután a végfelhasználó megvásárolta a KUBE alkalmazásra felkészített 14A motorvezérlő egységgel ellátott Key kapuautomatizálási rendszert és telepítette azt, be kell helyeznie a KUBE modult a vezérlőegységbe és letölteni az Android vagy iOS telefonjára dedikált KUBE okostelefon alkalmazást.

Ellenőriznie kell, hogy a Bluetooth interfész be van-e kapcsolva az okostelefonján. Már csak el kell indítania a KUBE App-ot. Meg kell adnia a KUBE modullal kapott Aktiválási Kártyán lévő titkos kódot és ezzel már használatra is kész az alkalmazás.

5 előre beállított funkció érhető el:
1. Léptetés (nyit – stop – zár),
2. Éjszakai fényrendszer fel- és lekapcsolása,
3. Résznyitás,
4. A kapu állapotának és helyzetének lekérdezése és ellenőrzése az adott pillanatban,
5. Mint „rendszer adminisztrátor” plusz hozzáférést adhat családtagjainak és másoknak a meglévő automatizálási rendszerhez, ugyankor akár a már meglévőket törölni is tudja mobilapplikációján keresztül. Nem utolsósorban lehetőség van, újabb automatizálási rendszerek (kapu, sorompó, stb.) felvételére a meglévő mellé.

Fontos hangsúlyozni, hogy a végfelhasználó KUBE-ja hídként (3G alapon) működik a Key Automation által működtetett felhőalapú szolgáltatás és a telepített automatizált rendszer között. A felhőben kerülnek elmentésre a kapu használatából eredő paraméterek – megfelelő biztonsági védelem mellett.

A telepítőnek közvetlen hozzáférése van CLOUD.KEYAUTOMATION.IT felhőszolgáltatáshoz. Ennek köszönhetően a telepítő távolról is ellenőrizheti a helyes működést és amennyiben szükségessé válik, módosíthat a kapu alapbeállítási paraméterein. Ezért elengedhetetlenül fontos, hogy a végfelhasználó, ha nem is mindig, de általában aktívan használja a KUBE App-ját, hogy a kapuja hatékonyságát a telepítő megfelelő szinten tudja tartani.

ALKALMAZÁS LETÖLTÉSE:

Kategóriák: ,
Gyártó

KUBE

Műszaki leírás:
14A vezérlővel (firmware 3.0) kompatibilis
Vezeték nélküli Bluetooth technológia 4.2 LE
Könnyű és gyors beállítás
Android 5.0/iOS 9.3.5 vagy újabb verzióhoz

Az olasz, innovatív megoldásairól ismert Key Automation újabb mérföldkövet fektetett le a kapuautomatizálás területén, az általa kifejlesztett egyszerű és felhasználóbarát mobiltelefonos applikációjával.
A rendszer lehetővé teszi a telepítő és a végfelhasználó számára – külön-külön kezelő felületen keresztül -, hogy okostelefonja Bluetooth interfész segítségével konfigurálja és irányítsa a kapuautomatizálási rendszerét. Mindehhez társul a Key Automation által kínált teljesen ingyenes felhőalapú szolgáltatás a CLOUD.KEYAUTOMATION.IT