Rólunk

Zelenák Krisztián Tamás vagyok egyéni vállalkozó és 2016-ban döntöttem úgy, hogy fő profilom kapu automatizálás, valamint beléptetők és kaputelefonok telepítése, szervizelése lesz. Megfelelő szakmai és technikai háttérnek köszönhetően úgy alakítottuk árainkat, hogy Ügyfélközpontú és Minőségi szolgáltatás legyen, Mindenki számára elérhető. Fiatalos lendülettel és profizmussal fejlesztjük szolgáltatásainkat!

„Szenvedélyünk az automatizálás! Kedvező ár. Minőség.”

 

A Kaputechnika Miskolc gyors fejlődésének köszönhetően hamarosan világossá vált, hogy nem csak a termékek telepítésével és szervizelésével kell foglalkoznunk, hanem forgalmazásával is. Így 2018 év elején megkezdtük az előkészületeit egy saját WEBSHOP létrehozásában. Ősszel elindítjuk a Kaputechnika Bolt webshopot ahol telepítők és magánszemélyek egyaránt vásárolhatnak kapu automatizálási termékeket!

 

Mérföldkő!

www.keyautomation.it

 

2018 szeptemberében viszonteladói szerződést sikerült kötni a KEY AUTOMATION magyarországi disztribútorral így elsőként a megyénkben Mi lettünk a forgalmazói.

Az Éjszakai Fényrendszer az olasz stílust és formatervezést képviseli, ötvözi az eleganciát és a technológiát a korszerű anyagok felhasználásával.

 

 

Hadd mutassam be Önnek az olasz kaputechnikai gyártót a Key Automationt és a teljesen új, nagyon fejlett termékeinek körét.
A Key terméktervezők irányelve az innovatív ötletek és anyagok folyamatos kutatása. Ennek eredménye a motorok és tartozékaik kompromisszumok nélküli elegáns formai-esztétikai kialakítása, a használt anyagok abszolút kiválósága és természetesen a Key védjegye, a forradalmi Éjszakai Fényrendszer (Night Light System).

KUBE

KUBE végfelhasználói okostelefonos applikáció a kapu és az éjszakai fények vezérléséhez és KUBE PRO telepítői applikáció az automatizálás konfigurálásához.

 

Várjuk leendő telepítő partnereinket is és egyedi kedvezményekkel! Bővebben keresse munkatársunkat elérhetőségeinken!

 

Üdvözlettel:
Zelenák Krisztián Tamás
Kaputechnika Miskolc / Kaputechnika Bolt