KEY KSUN5024FKK toló és úszókapu szett, 500 kg


KEY KSUN5024FEK toló és úszókapu szett: FAST LINE sorozat – VILLÁM GYORS NYITÁS ÉS ZÁRÁS! 40 cm/s sebesség! Automata szett 500 kg-os tolókapukhoz, Éjszakai Fényrendszerrel és OKOSTELEFON vezérléssel! VILLOGÓ NÉLKÜL! Motor + vezérlőpanel + fénysorompó + 1 db távirányító + 1 db KUBE egység + rádió vevő + 4 m fogasléc. Intenzív használatra is AJÁNLOTT! 2 év garancia!

238 000 Ft

Összehasonlítom

KEY KSUN5024FKK – maximum 500 kg -os kapuhoz ajánlott , 24 V-os motorral szerelt, mely INTENZÍV használatra is ajánlott, FAST LINE sorozat – VILLÁM GYORS NYITÁS ÉS ZÁRÁS! 40 cm/s sebesség! A vezérlő egység végállás kapcsolóval, valamint mobil applikációs egységgel is rendelkezik (KUBE). Beépített LED világítású Éjjeli fényrendszer (Night Light System) teszi még ellenállhatóbbá. A KEY SUN rendkívül csendes mechanizmussal készült, mely köszönhető a legmagasabb minőségű anyagoknak, amely időjárási viszonyoknak is ellenáll, UV-ellenálló burkolat és minőségi szerkezet, tartós, öntött anyagból és porszórt alumíniumból készült házban. A kioldórendszer ergonómikus és könnyen hozzáférhető. Akkumulátor (opció) a kezelőpanelen.

FAST LINE sorozat – VILLÁM GYORS NYITÁS ÉS ZÁRÁS! 40 cm/s sebesség!

Funkciók – Éjjeli fényrendszer alkonykapcsolóval, mely az Eclipse villogóban van építve, valamint beépített antennával rendelkezik. (ECLIPSE villogót nem tartalmaz). Automatikus zárás beállítási lehetőség. Kiskapu funkció. Stop gomb. Rácsukódás érzékelés. KUBE interfész használatával vezérelhető okos telefonnal Bluetooth kapcsolaton keresztül.

Telepítőknek KUBE PRO, mellyel egyszerűen és könnyedén telepítheti és személyre szabhatja a beállításait.

KEY AUTOMATION – a Key Automation márka fiatal, dinamikus olasz cég, amely a kapuk, garázskapuk, útlezárások és automata ajtók meghajtására fejleszt és gyárt. A kulcsfontosságú megoldások segítenek a lakossági, kereskedelmi és ipari területek hatékonyabb, biztonságosabb mozgásában. Biztonságos és funkcionális termékeket kínál, modern és kifejező design jellemzi. A termékek garantálják a szerelőnek könnyű összeszerelést és az ügyfél elégedettségét.

Kategória:
Tömeg 14 kg
Méretek 33 × 21 × 30 cm

Műszaki adatok:
Modell: SUN5024F
Sebesség (az ajtó súlyától függően): 40 cm / s
Nyomaték: 18 Nm
Hatékonyság: 80%
Vezérlőegység: 14AF
Tápellátás: 24V
Teljesítmény: 300 W
Védelmi fokozat: IP 44
Méretek: 330 x 210 x 300 mm
Súly: 14kg
Üzemi hőmérséklet: -20 ° C és + 55 ° C között
Max. kapu súlya: 500 kg
Beépített világítás: Igen

A készlet tartalmazza:
– 1 db SUN5024 24V-os motor
– 1 db 14AF vezérlő egység
– 1 pár Fot32 infra sorompó
– 1 db 4 csatornás SUB-44WR távirányító
– 1 db KUBE modul interfész, OKOSTELEFONON keresztüli irányításhoz
– 1 db RX4X rádió vevő
2 év garancia!
magyar nyelvű leírás