,

KUBE Pro modul, Telepítők számára


KUBE PRO – A telepítő szakemberek számára biztosított felület, amelyen keresztül konfigurálhatják az automatizálást és kezelik az üzembe helyezett rendszereket, egy olyan elengedhetetlen eszköz, amit a telepítő általában magánál tart.

31 275 Ft

Összehasonlítom

HOGYAN Működik?

A Telepítők esetében

A KUBE PRO egy professzionális eszköz, amely teljesen új dimenziókat nyit a telepítők számára. Soha nem tapasztalt módon megkönnyíti és leegyszerűsíti a munkát és a végfelhasználókkal való kapcsolattartást.

A telepítőnek csak egyszer kell megvásárolnia a KUBE PRO modult. Használata regisztrációhoz van kötve, amely során létre kell hoznia a saját fiókját a CLOUD.KEYAUTOMATION.IT felhőszolgáltatás felületen. Ehhez le kell tölteni az Android vagy iOS telefonjára a dedikált KUBE PRO okostelefon alkalmazást a Google Play vagy az App Store felületekről. A fiókot a Key Cloud munkatársai 48 órán belül aktiválják. Most minden készen áll a telepítő által már az összes telepített és leendő kapuautomatizálási rendszerek menedzselésére, ugyanis a KUBE PRO sokkal több, mint egy okostelefonon keresztül történő programozás.

A telepítőnek lehetősége van:

Telefonján tárolni ügyfeleinek portfolióját és az összes telepítést; így ezek az adatok állandóan kéz közelben vannak.
Különböző statisztikai kimutatásokat hozhat létre a rendelkezésre álló adatokból.
A telepített rendszer okostelefonon keresztül történő programozására, ami rendkívül könnyű és átlátható.
A Kube Pro modult csak csatlakoztatni kell a 14A vezérlőegységhez és lépésről lépésre az összes inicializáló program és minden paraméter beállítás a használati utasítás lapozgatása nélkül megtörténik.
Okostelefonján keresztül menedzselheti a rendszerbe iktatott távvezérlőket.
Az internetes portálon keresztül kezelheti ügyfelei automatizálási rendszerének időszakos vagy rendkívüli karbantartását.
Az ügyfele KUBE modulján keresztül, a felhőszolgáltatás felületre küldött adatok alapján, ellenőrizheti az ügyfelénél telepített rendszer működését és annak hatékonyságát. Amennyiben hibák vagy üzemzavarok fordulnának elő, távolról detektálhatja a probléma okát, vagy megváltoztathatja a beállított paramétereket, mielőtt a telepítés helyszínére menne.
Mivel „rendszer adminisztrátori” jogosultsággal rendelkezik, létrehozhat munkacsoportot. Számára elérhető az összes folyamatosan gyűjtött adat, ami a munkacsoporton belül telepített kapu automatizálási rendszerekkel kapcsolatos.

ALKALMAZÁS LETÖLTÉSE:

Kategóriák: ,
Gyártó

KUBE

14A vezérlővel (firmware 3.0) kompatibilis
Vezeték nélküli Bluetooth technológia 4.2 LE
Könnyű és gyors beállítás
Android 5.0/iOS 9.3.5 vagy újabb verzióhoz

Az olasz, innovatív megoldásairól ismert Key Automation újabb mérföldkövet fektetett le a kapuautomatizálás területén, az általa kifejlesztett egyszerű és felhasználóbarát mobiltelefonos applikációjával.
A rendszer lehetővé teszi a telepítő és a végfelhasználó számára – külön-külön kezelő felületen keresztül -, hogy okostelefonja Bluetooth interfész segítségével konfigurálja és irányítsa a kapuautomatizálási rendszerét. Mindehhez társul a Key Automation által kínált teljesen ingyenes felhőalapú szolgáltatás a CLOUD.KEYAUTOMATION.IT