KUBE alkalmazás

 Végfelhasználók esetében

Miután a végfelhasználó megvásárolta a KUBE alkalmazásra felkészített 14A motorvezérlő egységgel ellátott Key kapuautomatizálási rendszert és telepítette azt, be kell helyeznie a KUBE modult a vezérlőegységbe és letölteni az Android vagy iOS telefonjára dedikált KUBE okostelefon alkalmazást.

Ellenőriznie kell, hogy a Bluetooth interfész be van-e kapcsolva az okostelefonján. Már csak el kell indítania a KUBE App-ot. Meg kell adnia a KUBE modullal kapott Aktiválási Kártyán lévő titkos kódot és ezzel már használatra is kész az alkalmazás.

5 előre beállított funkció érhető el:
1. Léptetés (nyit – stop – zár),
2. Éjszakai fényrendszer fel- és lekapcsolása,
3. Résznyitás,
4. A kapu állapotának és helyzetének lekérdezése és ellenőrzése az adott pillanatban,
5. Mint „rendszer adminisztrátor” plusz hozzáférést adhat családtagjainak és másoknak a meglévő automatizálási rendszerhez, ugyankor akár a már meglévőket törölni is tudja mobilapplikációján keresztül. Nem utolsósorban lehetőség van, újabb automatizálási rendszerek (kapu, sorompó, stb.) felvételére a meglévő mellé.

Fontos hangsúlyozni, hogy a végfelhasználó KUBE-ja hídként (3G alapon) működik a Key Automation által működtetett felhőalapú szolgáltatás és a telepített automatizált rendszer között. A felhőben kerülnek elmentésre a kapu használatából eredő paraméterek – megfelelő biztonsági védelem mellett.

A telepítőnek közvetlen hozzáférése van CLOUD.KEYAUTOMATION.IT felhőszolgáltatáshoz. Ennek köszönhetően a telepítő távolról is ellenőrizheti a helyes működést és amennyiben szükségessé válik, módosíthat a kapu alapbeállítási paraméterein. Ezért elengedhetetlenül fontos, hogy a végfelhasználó, ha nem is mindig, de általában aktívan használja a KUBE App-ját, hogy a kapuja hatékonyságát a telepítő megfelelő szinten tudja tartani.

ALKALMAZÁS LETÖLTÉSE:

 

 

 

A Telepítők esetében

A KUBE PRO egy professzionális eszköz, amely teljesen új dimenziókat nyit a telepítők számára. Soha nem tapasztalt módon megkönnyíti és leegyszerűsíti a munkát és a végfelhasználókkal való kapcsolattartást.

A telepítőnek csak egyszer kell megvásárolnia a KUBE PRO modult. Használata regisztrációhoz van kötve, amely során létre kell hoznia a saját fiókját a CLOUD.KEYAUTOMATION.IT felhőszolgáltatás felületen. Ehhez le kell tölteni az Android vagy iOS telefonjára a dedikált KUBE PRO okostelefon alkalmazást a Google Play vagy az App Store felületekről. A fiókot a Key Cloud munkatársai 48 órán belül aktiválják. Most minden készen áll a telepítő által már az összes telepített és leendő kapuautomatizálási rendszerek menedzselésére, ugyanis a KUBE PRO sokkal több, mint egy okostelefonon keresztül történő programozás.

A telepítőnek lehetősége van:

Telefonján tárolni ügyfeleinek portfolióját és az összes telepítést; így ezek az adatok állandóan kéz közelben vannak.
Különböző statisztikai kimutatásokat hozhat létre a rendelkezésre álló adatokból.
A telepített rendszer okostelefonon keresztül történő programozására, ami rendkívül könnyű és átlátható.
A Kube Pro modult csak csatlakoztatni kell a 14A vezérlőegységhez és lépésről lépésre az összes inicializáló program és minden paraméter beállítás a használati utasítás lapozgatása nélkül megtörténik.
Okostelefonján keresztül menedzselheti a rendszerbe iktatott távvezérlőket.
Az internetes portálon keresztül kezelheti ügyfelei automatizálási rendszerének időszakos vagy rendkívüli karbantartását.
Az ügyfele KUBE modulján keresztül, a felhőszolgáltatás felületre küldött adatok alapján, ellenőrizheti az ügyfelénél telepített rendszer működését és annak hatékonyságát. Amennyiben hibák vagy üzemzavarok fordulnának elő, távolról detektálhatja a probléma okát, vagy megváltoztathatja a beállított paramétereket, mielőtt a telepítés helyszínére menne.
Mivel „rendszer adminisztrátori” jogosultsággal rendelkezik, létrehozhat munkacsoportot. Számára elérhető az összes folyamatosan gyűjtött adat, ami a munkacsoporton belül telepített kapu automatizálási rendszerekkel kapcsolatos.

ALKALMAZÁS LETÖLTÉSE: