KEY HALO 8 PLAY Távirányítóval /KUBE vezérlési lehetőség/ max 10 m2


Szekcionált és billenő garázskapuhoz, maximum 10 m2 méretig, bordás szíj meghajtással, 24 V-os motor, mely rendkívül energiatakarékos! KUBE egységgel vezérelhető!

100 000 Ft

Összehasonlítom

A HALO motor a garázsban stílusos LED lámpaként is szolgál. A HALO ötvözi az automatizálás és a világítás funkcióit, kiterjesztve a Key Automation által létrehozott Night Light rendszer koncepcióját.

A könnyű szerelvény exkluzív érintést biztosít a garázshoz, és lehetővé teszi a telepítő számára, hogy egyetlen műveletben csatlakoztassa az automatizálást és a LED-es világítást.
Az innováció szíve a technológia, a hagyományos telepítés vagy a két új szerelési pozíció megválasztásával, a keresztnyalábon, vagy a rugós tengelyre.
Ez a két új telepítési mód nemcsak felgyorsítja a szerelési és bekötési időket, hanem a világítási egységet is a főbb jellemzővé teszi, minimalizálva az automatizálás vizuális hatását.

A HALO a KUBE „IoT” platformjának minden előnyét élvezi: okostelefonon keresztül történő programozás, a telepítő és a felhasználó potenciális meghibásodási figyelmeztetései, a telepítő távoli segítségnyújtása, az ajtónyitás és az okostelefonok bezárása és az időzített hozzáférés-vezérlés.

STANDARD RUNNER
– acél C-szelvény szíjhajtóművel
– 3 m teljes hossz
– egyrészes vagy háromrészes futó 3 m hosszra
– 2 db PLAY távirányítóval

Tömeg 6,2 kg
Méretek 235 × 330 × 84 cm

Műszaki adatok:
sebesség 12 cm/s
nyomaték 700 N
óránkénti ajánlott ciklus (nyitás-zárás) 20
hálózati feszültség 230 V 50Hz
villogó 3W
kimeneti feszültség 24 V DC 100mA
IP 20 védettség
méretek (L x D x H): mm 235 – 330 – 84
súly 6,250 kg
működési hőmérséklet -10 + 45°C
maximum garázskapu méret 11m2
maximum garázskapu súly 90 kg